Doelstelling

Stichting Sawasdee

De stichting heeft als doel werkzaam te zijn in het algemeen maatschappelijk belang
in Zuidoost Azië.

We willen een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de geestelijke en lichamelijke volksgezondheid en het welzijn van kinderen. Belangrijk is het opstarten, ondersteunen en bevorderen van sociale en charitatieve projecten en van wetenschappelijk onderzoek en onderwijs. Ook behoort het financieel ondersteunen van opleidingen, studies, beurzen, onderwijsinstellingen, leerstoelen en projecten tot onze doelstelling.

DSC_0145

 

DSC_0192

 

Stichting Don Bosco Kinder Fonds

De stichting is werkzaam in het algemeen maatschappelijk belang met name aan minderjarige kinderen, bij voorkeur weeskinderen, in Thailand en Cambodja. De Salesianen van Don Bosco verzorgen huisvesting, opvoeding, medische begeleiding en onderwijs.
Stichting Sawasdee en Stichting Don Bosco Kinder Fonds hebben geen personeels-, administratie- of overheadkosten en wordt door een enthousiaste groep vrijwilligers belangeloos bestuurd zonder politieke doelstellingen of winstoogmerk.
Giften aan de stichting zijn fiscaal aftrekbaar op grond van art.6.1, afd. 6.9 van de Wet IB 2001.

In Cambodja onderhoudt de Don Bosco foundation nauwe contacten met de wees- en ziekenhuizen van de Missionaries of Charity geleid door de Indiase zusters van moeder Teresa.

 

Aids project

Stichting Don Bosco Kinder Fonds biedt hulp aan de kansarme weeskinderen, die anders gedoemd zijn een uitzichtloos bestaan te gaan leiden. Het gaat om de strijd tegen de gruwelijke ziekte aids, de verwoestende werking van landmijnen, de plaag van het analfabetisme, tegen honger en gebrek, tegen armoede en verval, tegen kinderuitbuiting en het voortschrijdende kwaad van de jeugdprostitutie.

Klik hier voor de aidsprojecten.

 

 

 

 

Sawasdee wordt
ondersteund door:

ANBI CBF-ERKEND-KEURMERK
sawasdee

Van Lanschot Bankiers
IBAN NL71FVLB0227146743
KvK 22.04.20.96
Bic-Swift FVBNL22

kinderfonds

Rabobank
IBAN NL43RABO0385377274
KvK 22.05.00.04
Bic-Swift RABONL2U

Contact

Groenedijk 2a
4438 NN Driewegen
0113 655784